Η LION ΕΛΛΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΙΣ MEGANE OPEN DAYS!

MEGANE OPEN DAYS: 26 Ιουνίου – 8 Ιουλίου
June 22, 2017
Η Renault γιορτάζει 40 χρόνια στην Formula 1
September 6, 2017

MEGANE OPEN DAYS. Η ξεχωριστή ενέργεια που δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει και να οδηγήσει το νέο Renault MEGANE είναι γεγονός και η Lion Ελλάς το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό event με πολλές εκπλήξεις την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Δυναμικό, με ξεχωριστό χαρακτήρα, οδηγικό ταπεραμέντο που συναρπάζει και τεχνολογία που μέχρι σήμερα συναντούσε κανείς μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, το νέο Renault MEGANE ήρθε για να κυριαρχήσει και οι MEGANE OPEN DAYS αποτελούν την καλύτερη αφορμή για να ανακαλύψει κανείς από κοντά το νέο μοντέλο.

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στα πλαίσια των MEGANE OPEN DAYS, η Lion Ελλάς, Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault & Dacia, έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό event για να γιορτάσει αυτό το μοναδικό δεκαήμερο. Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ στην Έκθεση της Λ. Κηφισού 138-140, μια σειρά εκπλήξεων περιμένει όσους την επισκεφθούν. Εκτός από τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να οδηγήσουν το νέο Renault MEGANE, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές, να κερδίσουν δώρα της Renault, ενώ τους περιμένει και μια μοναδική έκπληξη που θα τη ζήσουν μαζί με το νέο Renault MEGANΕ!

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close