Η Εταιρία μας

pyramis-about-1

PYRAMISAUTO E.Π.Ε.

Η PYRAMISAUTO E.Π.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου από το 1974 και παρέχει εγγυημένο επαγγελματισμό, ποιότητα και πάθος για τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Διαθέτοντας μία πελατοκεντρική αντίληψη χρόνων , επενδύει και εξελίσσεται συνεχώς προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της τη βέλτιστη εξυπηρέτηση τόσο κατά την πώληση όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση.
Στην PYRAMISAUTO E.Π.Ε. προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων σε λογικές τιμές και διαθέτουμε εξυπηρετικό και ικανό προσωπικό έτοιμο να αφουγκραστεί τις ανάγκες σας , να σας βοηθήσει στις επιλογές σας και να σας προτείνει εξατομικευμένα σχέδια για την απόκτηση του νέου σας οχήματος. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα test drive του αγαπημένου σας μοντέλου, ανταλλαγής του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου με ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης.

Η PYRAMISAUTO E.Π.Ε. διαθέτει σύγχρονη μονάδα , με εκθεσιακό χώρο στο 3ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων των Renault και Dacia.
Η εξυπηρέτηση των πελατών μας συνεχίζεται και μετά την αγορά. Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας Renault -Dacia , στο 1ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών είναι επανδρωμένο με άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, με τα πιο σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα αυθεντικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Φροντίζουμε για να σας προσφέρουμε εξαιρετικά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, στις καλύτερες τιμές, ώστε να οδηγείτε ξένοιαστα, οικονομικά και με ασφάλεια το αυτοκίνητό σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω τηλεφώνου, email, social media ή συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης στο site.
Aνυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.

PYRAMISAUTO E.Π.Ε.
Στην κορυφή της εξυπηρέτησης

pyramis-about-2
Από το1974

Δραστηριοποιoύμαστε στην αγορά του αυτοκινήτου.

100%

Ικανοποιημένοι πελάτες.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close