Η Renault έτρεξε στο «Run Greece-Ηράκλειο 2022»

Κλινικές δοκιμών Renault: όταν ο πελάτης αποφασίζει για το μέλλον του προϊόντος
April 12, 2022
Η Renault συνεργάζεται με το Roland-Garros
May 5, 2022
  • Η Πυραμίς Ε.Π.Ε., Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault και Dacia στο Ηράκλειο Κρήτης, εκπροσώπησε τη Renault, επίσημο Χορηγό του ΣΕΓΑΣ στη διοργάνωση του δρομικού event «Run Greece».

H Renault, η πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία με πορεία 123 χρόνων, ξεχωρίζει για την προσήλωση στην καινοτομία, αλλά και για την ενεργό της συμμετοχή στα κοινά, ενώ παράλληλα η ιστορία της είναι συνυφασμένη με τους αγώνες. Μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα της στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα, ως επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, του Αυθεντικού Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και των δρομικών αγώνων «Run Greece».

Τα δρομικά events «Run Greece», είναι αγώνες δρόμου, 5 και 10 χιλιομέτρων, που διοργανώνονται σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Την Κυριακή 10 Απριλίου, διεξήχθη με επιτυχία το πρώτο «Run Greece» της φετινής χρονιάς στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο διοργανώθηκε για 9η χρονιά στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Run Greece-Ηράκλειο 2022

Η Renault «έτρεξε» στο «Run Greece-Ηράκλειο 2022» εκπροσωπούμενη από την εταιρεία Πυραμίς Ε.Π.Ε., Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή Renault και Dacia στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να οδηγήσει την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Renault και Dacia.

Επικεφαλής του «Run Greece-Ηράκλειο 2022» τέθηκε το νέο Renault Arkana, το σύγχρονο κουπέ SUV που ξεχωρίζει για τη σπορ σιλουέτα του και την υβριδική του τεχνολογία. Παράλληλα, οι δρομείς συνάντησαν στο διάβα τους και το νέο Dacia Duster, το δημοφιλές, σκληροτράχηλο SUV, με τα εκατομμύρια πιστών φίλων.

H Renault, ως επίσημος χορηγός, ανανεώνει το ραντεβού της με το «Run Greece» για τις 15 Μαΐου στην Καστοριά.

Run Greece-Ηράκλειο 2022

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close